Juuli teemapäevad

14.07 kell 12- 16 Küpsetamise päev. Õpime selgeks toorjuustu- marjakoogi küpsetamise. Osalustasu 2.- eurot.
15.07 Kino!!! Läheme vaatama “Käsilasi”. Enne kino sööme kõhud täis bistroo- restoranis Lido. Kõik lapsed saavad kinno kaasa osta omale popcorni või kommid ja meelepärase joogi. Osalustasu 15.- eurot. Sisaldab transporti, sööke- jooke (ka. Lido) ja kinopiletit. Koguneme keskuses 11:00. Tagasi ca 16:00
16.07 Külastame Tabasalu matkarada. Kasutame ka puhkeplatsil olevat grillipaika ja sööme kõhud korralikult täis. Osalustasu 5.-  eurot. Koguneme keskuses 12:00. Tagasi ca 16:00
20.07 Zoo seikluspark ja loomaaed. Veedame päeva Tallinna loomaaias vastavatud seikluspargis ronimisradadel. Külastame ka kohapealset kohvikut, et keegi tühja kõhtu ei peaks kannatama. Osalemistasu 25.- eurot. Hind sisaldab seikluspargi ja loomaaia ühispiletit 13.- eurot, transporti ning toitlustamist kohapeal. Koguneme keskuses 12:00. Tagasi keskuses oleme hiljemalt 17:00
22.07 kell 12- 16 Aaretejaht. Inspireerituna Supilinna salaseltsi vahvatest seiklustest soovisid lapsed seda põnevust omal nahal tunda ning me proovime neile sellel päeval ühe toreda seikluse pakkuda. Päev on tasuta, aga oma söök- jook võiks igal lapsel kaasas olla.
23.07 Kell 12- 16 Näomaalingud! Kõik soovijad saavad omale ühe korraliku näomaalingu.
28.07 Öödisko! Kuna Õuduste öö oli ülimalt populaarne ja sellel osalenud lapsed soovisid rohkem sarnaseid üritusi, siis siin ta on! Iga laps saab laval üles astuda oma tantsu-, laulu- või stand-up kavaga. Tantsida saab südaööni. Pidusöögid valmistavad lapsed ise kohapeal. 28.07 päeval on keskus suletud, koguneme alles kell 18:00 ning pidu kestab 29.07 kella 13- ni kus kõik väsinud tantsulõvid saavad koju puhkama minna. Kaasa võtta diskoriided, hambahari ja- pasta ning magamiskott või tekk ja padi. Osalemistasu 15.- eurot.

Teemapäevadele saab registreeruda kas e- posti info@inglitiib.eu teel või saatke sms numbrile 5251179 lapse nime ja ürituse nimega.
Jälgige meid ka Facebookis MTÜ Harkujärve Kiriku Taastamise Selts